;
ota yhteyttä -
Toimitus
kahden työpäivän kulutua
SUPI SAUNASUOJA EP 2,7L

SUPI SAUNASUOJA EP 2,7L

  • Merkki: Tikkurila
  • Tuotenumero: A008993
  • Saatavuus: Varastossa
  • 19.90€
  • 16.54€

  • Veroton:13.78€

Kosteissa tiloissa puuseinien ja kattojen sävytettävä säilöntäaine, joka muodostaa vettä ja likaa hylkivän pinnan. Tuote sisältää homeenestokomponentteja, jotka suojaavat käsiteltyä pintaa. Sopii puulle, puukuidulle ja betonille. Ei sovellu vaihepöytien käsittelyyn. Tuotteen rakennusmateriaalien volatiliteettiluokka on M1.


Käyttökohteet: Sopii erityisesti saunan pesuhuoneen, höyryhuoneen ja pukuhuoneen seiniin ja kattoihin. Kulutus: 8-12 m2 / l.


Sävytys: sävytettävä


Työkalut: Harjaa tai suihkuta.


Kuivumisaika: Pölykuiva noin 0,5 tunnin kuluttua. Toinen kerros voidaan levittää 2-3 tunnin kuluttua. Sitä voidaan käyttää noin kahden päivän kuluttua.


TYÖOHJEET


Puhdista uudet, puhtaat puupinnat pölystä ja liasta. Kostuta pinnat vesisuihkulla, anna kuivua ja hiota ruusupuun kuidut. Poista hiomapöly. Pese vanhat ja likaiset tai aiemmin käsitellyt puupinnat Supi Saunasuoja -suoja-aineella Supi Saunapesulla, huuhtele ja anna kuivua. Tarvittaessa hio ja poista hiomapöly. Sekoita Supi Sauna Protector -laitetta huolellisesti ennen käyttöä ja toisinaan käytön aikana. Käsittele höyryhuoneen pinnat yhdellä sävytetyllä tai sävyttämättömällä Supi Saunasuoja -suoja-aineella. Laimenna tarvittaessa vedellä. Voit myös käsitellä höyryhuoneen seinät kahdesti 50-prosenttisella vedellä laimennetulla Supi Saunasuoja -suoja-aineella. Tämä pitää harjan jäljet ​​minimissä. Pesula- ja pukuhuoneiden puupinnat kaksinkertaisella Supi Saunasuoja -suoja-aineella. Laimenna sävytetty Supi Saunasuoja ensimmäistä kertaa noin 20%: lla vettä, sävyttämätön Supi Saunasuoja vain tarvittaessa. HUOM! Laimennettaessa sävy muuttuu hieman kevyemmäksi ja läpinäkyvämmäksi. Käsiteltävän pinnan lopullinen sävy riippuu puun tyypistä, kovuudesta ja puun alkusävystä sekä pinnalle levitettyjen kerrosten lukumäärästä. Tasaisen värisävyn saavuttamiseksi käsittele koko pinta kerralla tai muutama taulukko kerrallaan pystypinnoille.


Yksityiskohtainen kuvaus

Paino: 3,16 kg

Taskut: 18.10 x 18.10 x 18.40 cm

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä