+37253616980 e-mail

Palautusehdot

14 päivän peruutusoikeus

Ostajalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tehty sopimus 14 päivän kuluessa tavaralähetyksen saapumisesta (peruuttamisoikeutta ei sovelleta, jos ostajana on oikeushenkilö).

14 päivän peruuttamisoikeus edellyttää, että tilattua tavaraa saa käyttää vain tavaran laadun, ominaisuuksien ja toimivuuden tarkastamiseksi samalla tavalla kuin mikä on sallittua tavaran testaamiseksi fyysisessä kaupassa. Palautetun tuotteen tulee olla täydellinen eli sisältää kaikki tuotepakkauksessa olleet esineet. Jos tuote on ostettu kampanjasta, jossa tuotteen mukana on tullut jokin muu tuote, tulee palauttaa koko tuotesarja.

Tuotteen palautuskulut maksaa ostaja, ellei palautuksen syynä ole, että tuote ei vastaa tilattua (esim. se on väärä tai viallinen).

Ostajan tulee palauttaa tuote palautushakemuksen (ks. jäljempänä) jättämistä seuraavan 14 päivän kuluessa tai näyttää toteen, että hän on kyseisen ajan sisällä luovuttanut tuotteen kuljetusliikkeen haltuun.

Saatuaan palautetun tuotteen SityPro -verkkokauppa palauttaa ostajalle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua peruutushakemuksen saapumisesta, kaikki ostajalta sopimuksen mukaan saadut maksut.

Verkkokauppa voi kieltäytyä palauttamasta rahoja, kunnes se on saanut takaisin sopimuksen kohteena olevan esineen tai kunnes ostaja on näyttänyt toteen, että hän on lähettänyt esineen takaisin riippuen siitä, kumpi tapahtuu aikaisemmin.

Jos ostaja on selväsanaisesti valinnut muun kuin SityPro -verkkokaupan ehdottaman halvimman normaalin toimitustavan, SityPro -verkkokaupan ei tarvitse korvata kuluttajalle kulua, joka ylittää normaaliin toimitustapaan liittyvän kulun.
 

Muun kuin kanta-asiakkaan palautussäännöt


1. Täytä "Tavaran palautushakemus"

2. Lähetä täytetty hakemus sähköpostiosoitteeseen info.sitypro.com.


Tavaran palautustavat

Otathan yhteyttä meihin: info.sitypro.com.