+37253616980 e-mail

Urinaalit ja bideet

PISSUAAR APOLLO A101 Valkoinen
Varastossa
105.80€ / kpl ALV 0% hinta: 86.72€ / kpl
PISSUAARIKRAAN ORAS 190
Ennakkotilaus
Loppuunmyyty


Pisuaarit ja bidetit: Hygieenisiä ja käytännöllisiä ratkaisuja julkisiin tiloihin

Kun valitset saniteettitiloja julkisiin tiloihin, on tärkeää varmistaa käyttäjille maksimaalinen mukavuus ja hygienia riippumatta tilan luonteesta. Tässä verkkokauppamme SityPro.com kategoriassa löydät laajan valikoiman pisuaareja ja bidetejä, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi julkisissa tiloissa. Riippumatta hankkeesi laajuudesta, tuotteemme takaavat korkean tason mukavuutta ja hygieniaa.

Pisuaarit: Tehokkuutta ja tilansäästöä

Pisuaarit ovat tulleet välttämättömäksi osaksi moderneja julkisia tiloja, kuten ravintoloita, ostoskeskuksia, urheilukeskuksia ja toimistoja. Niiden kätevyys ja tehokkuus optimoivat tilankäytön ja mahdollistavat nopean käyttäjävuoron vaihdon. Valikoimastamme löydät erilaisia pisuaarimalleja - klassisista moderneihin suunnitteluihin - jotta ne vastaavat tyyliäsi ja budjettiasi.

Bidetit: Hygienian ja mukavuuden lisääminen

Bidetit ovat paitsi ylellisiä elementtejä kylpyhuoneissa, myös käytännöllisiä ratkaisuja henkilökohtaisen hygienian ylläpitämiseen. Julkisissa tiloissa bidetit ovat tärkeässä roolissa tarjoten käyttäjille lisämukavuutta ja huolta hyvinvoinnistaan. Tarjoamme erilaisia bidet-vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin sisustuksiin ja tarkoituksiin.

Hygienia ja kestävyys

Kaikki pisuaarimme ja bidetit valmistetaan laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja helpon ylläpidon. Hygienia on meille ensisijainen, minkä vuoksi tuotteissamme on pinnoitteet, jotka ovat vastustuskykyisiä bakteerien kasvulle ja helppo puhdistaa. Voit olla varma, että tarjoamamme ratkaisut täyttävät korkeimmat standardit.

Toimitus Tallinnassa ja Virossa

Toimitamme tilauksia ympäri Tallinnaa ja Viroa tarjotaksemme sinulle tarvittavat saniteettitilat ilman ylimääräistä vaivaa. Sijainnistasi riippumatta voit luottaa ajoissa tapahtuvaan toimitukseen ja laadukkaaseen palveluun.

Verkkokeskusteluapu

Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan sinua sopivien pisuaarien ja bidettien valinnassa. Verkkokeskustelu sivustollamme mahdollistaa yhteydenoton kanssamme reaaliajassa ja vastausten saamisen kysymyksiisi. Olemme täällä tukemassa sinua jokaisessa saniteettiratkaisujen valinnan ja ostamisen vaiheessa.

Valitse pisuaarit ja bidetit SityPro.com-sivustolta varmistaaksesi mukavat ja hygieeniset olosuhteet julkisissa tiloissa. Laaja valikoimamme, korkea laatu ja kätevä tilaaminen tekevät verkkokaupastamme täydellisen kumppanin projekteihisi.

Näytä kokonaisuudessaan Piilota